Aquest automòbil esportiu fabricat per la marca nord-americana Chevrolet des de l’any 1953, es fa a la ciutat de Kentucky,  on també hi ha el Museu Nacional de  Corvette. Malgrat a EEUU es comercialitza com a Chevrolete, a Europa i Japó es ven com a Corvette, i és, sens subte,  un model força inusual.

Existeixen fins a vuit generacions d’aquest model de cotxe esportiu i  la tercera, o C3, correspon als vehicles fabricats entre el 1968-1982. Com a curiositat, la tercera generació de Corvette o “Tiburón”, van ser els primers models que Mattel, la famosa marca de joguines, va decidir introduir a la seva col·lecció de cotxes esportius de joguines Hot Wheels. Per això, s’han convertit també, en un dels models preferits dels col·leccionistes de cotxes en miniatura.

Molts dels models èpics de la marca, a Europa casi només els hem vist a les pel·lícules. Precisament per això, son un dels models de cotxes clàssics admirats i buscats pels col·leccionistes.

Després de l’adquisició d’un CORVETTE C3 de l’any 81, i rodar alguns quilòmetres, el nostre client comprova que el vehicle no funciona correctament i ens el porta a les nostres instal.lacions per comprovar-ne el funcionament.

INTERVENCIÓ

Després de fer una comprovació inicial del vehicle, efectivament, detectem que el xassís va quedar afectat després de patir un sinistre. Per reparar-lo, procedim al desmuntatge de totes les parts.

La reparació també implicarà la reconstrucció del motor i de la caixa de canvi.

A més, cal fer una reconstrucció de totes parts de la direcció i la suspensió, i es canvien tots els elements de desgast.

Finalment, fem la reconstrucció de la planxa i es pinta de color negre satinat.